Kiele Michelle Sanchez

Kiele Michelle Sanchez (ur. 13 listopada 1977 w Chicago w stanie Illinois w USA) – aktorka. Ma 157 cm wzrostu. Jest pół-Portorykanką i pół-Francuzką.

Filmografia

* 2008: Football Wives jako Donna
* 2006: Modern Men jako Lisa (gościnnie)
* 2005: Related jako Ann Sorelli
* 2004: Zagubieni (Lost) jako Nikki Fernandez
* 2003: Młody MacGyver (Young MacGyver)
* 2003: Married to the Kellys jako Susan Kelly
* 2003: Skazani na siebie (Stuck on You) jako Pepper Spray Cutie
* 2002: That Was Then jako Claudia Wills-Grass
* 2001: Walka klas (Class Warfare) jako Amber Whidden
* 2001: The Kiss jako Dziewczyna
* 2001: Rennie’s Landing jako Emily
* 2000: Migrating Forms jako Kobieta ze snu

źródło:Wikipedia