Malcolm David Kelley

Malcolm David Kelley (ur. 12 maja 1992 w Bellflower, Kalifornia) – amerykański aktor.

Obecnie występuje w serialu telewizyjnym Lost, emitowanym również i w Polsce przez AXN oraz TVP1 pod tytułem Zagubieni, gdzie kreuje postać Waltera Lloyda (syna Michaela Dawsona).

Filmografia

aktorzy:

2006: Zagubieni: Odsłona (Lost: Revelation) jako Walter „Walt” Lloyd (zdjęcia archiwalne)
2006: Lost Survival Guide, The jako Walt Lloyd (zdjęcia archiwalne)
2005: Zagubieni: Podróż (Lost: The Journey) jako Walt Lloyd (zdjęcia archiwalne)
2005: Rycerze Południowego Bronksu (Knights of the South Bronx) jako Jimmy
2005: Destination: Lost jako Walter „Walt” Lloyd (zdjęcia archiwalne)
2005: Before They Were Lost: Personal Stories and Audition Tapes (zdjęcia archiwalne) (on sam)
2005: Na imię mi Earl (My Name Is Earl) jako Alby (gościnnie)
2004: Zagubieni (Lost) jako Walter ‚Walt’ Lloyd
2004: Rewanż (You Got Served) jako Lil Saint
2003: Eve jako Martin (gościnnie)
2002: Antwone Fisher jako Antwone Fisher (w wieku 7 lat)
2000-2006: Zwariowany świat Malcolma (Malcolm in the Middle) jako Dziecko 1 (gościnnie)
2000: Girlfriends jako Malcolm (gościnnie)
1999-2005: Potyczki Amy (Judging Amy) jako Rudy Spruell (gościnnie)
1998-2002: For Your Love jako Reggie (5 lat) (gościnnie)

źródło : Wikipedia