Tania Raymonde

Urodzona i wychowana w Los Angeles Tania Raymonde zdała sobie sprawę, że chce zostać aktorką w młodym wieku. Zaczęła grywać w szkolnych przedstawieniach. Gra aktorska przychodziła jej łatwo i była przy tym naturalna. Szybko podpisała kontrakt z agentem i zaczęła chodzić na przesłuchania.
Najbardziej znana jest z roli … więcej
filmografia

aktorzy:

2008: Elsewhere jako Jillian
2008: Other Side of the Tracks, The jako Amelia
2008: Chasing 3000 jako Kelly
2008: Still Waiting… jako Amber
2008: Foreign Exchange jako Anita Duante
2008: Immaculate Conception of Little Dizzle, The jako Ethyl
2007: Japan jako Mae
2007: Nietoperze: krwawe żniwa (Bats: Human Harvest) jako Samira
2006: Garage, The jako Bonnie Jean
2006: Kiss of the sun jako Ileana
2004: Zagubieni (Lost) jako Alex Rousseau (gościnnie)
2003: O’Keefes, The jako Lauren O’Keefe
2002: Children On Their Birthdays jako Lilly Jane Bobbitt
2001-2004: Obrońca (Guardian, The) jako Córka Paul’a (gościnnie)
2001: Nightmare Room, The jako Beth (gościnnie)
2000-2006: Zwariowany świat Malcolma (Malcolm in the Middle) jako Cynthia (gościnnie)
2000-2006: Zwariowany świat Malcolma (Malcolm in the Middle) jako Cynthia

źródło:Wikipedia